воскресенье, 15 декабря 2013 г.

Modulul 6
Planificarea succesului elevului.
O sesiune cu multa informatie pe care trebuie sa o practicam ca sa avem rezultate in implementarea proiectului. O zi productiva, obositoare si cu multe inovatii pentru unii din noi.

3 комментария:

  1. Согласна с тем, что каждый день устаешь не столько от того, что долго сидишь за компьютером, а от обилия новой информации, которую не успеваешь переварить, а уже надо двигаться дальше. Хотя, мне кажется, это все очень интересно и нужно, просто все, что является новым - всегда сталкивается с контр-реакцией.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Am examinat portofoliul în cadrul căruia a fost descrisă unitatea de învăţare implementată în clasa a VIII în limba engleză, unde elevii au studiat muzica într-o limbă străină. Anume învăţarea unei limbi străine prin intermediul muzicii este un proiect la final ei singuri vor descoperi noul. Planul de evaluare al unităţii de învăţare este în concordanţă cu obiectivele de referinţă, competenţele specifice şi cu obiectivele operaţionale vizate şi le abordează integral. Activităţile de evaluare descriu abilităţi necesare în secolul XXI, vizate în contextul unităţii de învăţare studiate de elevi.
      Toate activităţile sunt centrate pe elev, sunt continue şi furnizează informaţii valide şi fidele, care contribuie la îmbunătăţirea modului de predare a profesorului şi a procesului de învăţare al elevilor. Elevii şi-au expus reflecţiile pe blog-ul proectului din cadrul activităţilor organizate fiind ghidaţi de profesoara, care a pus accent pe interesul elevilor. Sînt expuse materiale usor accesibile elevilor. la finalul cărora profesorul evaluează răspunsurile lor. La sfîrşitul proiectului a fost organizată lecţia- evaluare prin intermediul căreia elevii aduc argumente pentru activităţile organizate. Apreciez profesoara pentru entuziasmul, energia şi optimismul dumneaei. Este o fire tînără care cunoaşte interesele elevilor şi organizează activităţi muzicale pentru a cointeresa tînăra generaţie la procesul de învăţare. Sper să continuie cu alte proiecte interesante şi pentru alte vîrste de copii. Vă doresc succes.

      Удалить